Status på sæson 6

Status på 6. sæson 2020-2021.

Denne 6. sæson hos Egåvikingerne har været unormal grundet COVID-19, med de indskrænkninger, der har været. Egåvikingerne har imidlertid været én af de få vinterbadeklubber, der lukkede op for bl.a. sauna den 1. marts, dog med yderligere begrænsning i deltagerantallet samt at det ikke var muligt at tage en gæst med for at prøve vinterbadning.  Det har fungeret fint, hvilket alle skal have stor tak for.

Vi har forsøgt med et ”familiemedlemsskab”, hvor 2 voksne fra samme husstand kunne få en samlet reduktion på kr. 100,-. Det har fungeret OK, dog med enkelte undtagelser. Vi gør tilbuddet obligatorisk.

I denne CORONA tid har der vinteren over været unge mennesker, der har brugt vores badeplatform til at bade og lege fra. Dette har skabt lidt problemer over for vore medlemmer. Fra og med næste sæson sættes der skilt op på broen, at bro og badeplatform kun er for medlemmer af Egåvikingerne.

Nyheder for den kommende sæson 7, der starter tirsdag den 26. oktober 2021 og slutter torsdag den 31. marts 2022:

 Forhåbentlig får vi en CORONA-fri næste sæson, så vi kan mødes til julefrokost, måneskin badning, medlemsmøde, afslutningsfest, flere i saunaen, morgen brunch m.m.

Alle ønskes en god sommer.

Egåvikingerne v/Egå Marina selvejende institution

Bjarne Robl

8-4-2021